Bezpłatne szkolenia dla nauczycieli

W ramach profesjonalizacji działań przedstawicieli placówek edukacyjnych w zakresie identyfikacji przemocy wobec dzieci i podejmowania interwencji zapraszamy przedstawicieli szkół z terenów wiejskich i małomiasteczkowych do udziału w bezpłatnych szkoleniach współfinansowanych przez Fundację Dajemy Dzieciom Siłę.

„Projekt współfinansowany ze środków The Velux Foundations w ramach programu grantowego Fundacji Dajemy Dzieciom Siłę”

Oferujemy bezpłatny udział w dwóch blokach szkoleniowych:

Blok I – Rozpoznawanie objawów przemocy wobec dzieci oraz stosowanie procedur profesjonalnego postępowania w tym zakresie.

Blok II – Przygotowanie nauczycieli do prowadzenia zajęć z dziećmi z zakresu kształtowania umiejętności prospołecznych i ochrony przed przemocą

Zajęcia prowadzone będą w systemie weekendowych w czterech miastach województwa podkarpackiego: Rzeszów, Krosno, Przemyśl, Tarnobrzeg

Liczba miejsc ograniczona – decyduje kolejność zgłoszeń

Napisz do nas a prześlemy Ci materiały informacyjne i promocyjne oraz formularz zgłoszeniowy: kontakt@fundacjafeniks.pl