Bezpłatne szkolenia dla członków Zespołów Interdyscyplinarnych z terenu Podkarpacia.

UWAGA – REKRUTACJA ZAKOŃCZONA WSZYSTKIE ZGŁOSZENIA KTÓRE WPŁYNEŁY W PIĄTEK 27 WRZEŚNIAZOSTAŁY ZAKWALIFIKOWANE ALE NIEKTÓRZY Z POWODU BRAKU MIEJSC DO INNYCH GRUP NIŻ PREFEROWANE.
Każdy otrzymał mail z wiadomością, proszę nie dzwonić o informację o odczytać maila. Zespoły które zostały zakwalifikowane do innego terminu prosimy o wiadomości z potwierdzeniem zgody na zmiane

Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej ogłosił ze Fundacja Feniks otrzymała dofinansowanie na kolejną edycję szkoleń dla członków Zespołów Interdyscyplinarnych. Mając na uwadze bardzo duże zainteresowanie szkoleniami, w celu zapewnienia równego dostępu, informujemy że rekrutacja rozpocznie się 27 września od godziny 8:00. Decydować będzie kolejność zgłoszeń. Zapraszamy do przesyłania formularza zamieszczonego w treści artykułu poniżej. Formularze przesłane przed godziną 8:00 pozostaną bez rozpatrzenia

Szkolenia będą realizowane w ramach obowiązku wynikającego z art. 9a ust 5a Ustawy o przeciwdziałaniu Przemocy domowej w trybie on-linowym w wymiarze 24 godzin dydaktycznych (3 dni szkoleniowe)

Udział w szkoleniu jest bezpłatny w związku z obowiązkiem współfinansowania go z budżetu Podkarpackiego Urzędu Marszałkowskiego – Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Rzeszowie.

W tej edycji przewidujemy zrealizowanie szkoleń w 4 grupach szkoleniowych dla co najmniej 16gmin z terenu 8 powiatów. Decyduje kolejność zgłoszeń do wyczerpania miejsc w poszczególnych grupach.

W celu przystąpienia do szkolenia wypełnij FORMULARZ zgłoszeniowy i prześlij go na adres: kontakt@fundacjafeniks.pl